Startsida / Inlägg

Tilltugg Recept

av Maria
nyttiga-bullar-recept-38 nyttiga-bullar-recept-39

nyttiga-bullar-recept-40En rätt som fanns med på cateringmenyn sist var denna som många hyllade, endivesallad med fetaostfyllning. Receptet är enkelt och passar perfekt som tilltugg eller förrätt. Hoppas ni smakar!

Du behöver för 10 stycken:

50g Feta ost

50g Keso

1/2 rödlök

Hackad persilja

Endivesallad

Salt och peppar

Gör så här: 

Blanda ihop keson med fetaosten, mosa med gaffel.

Hacka rödlöken och persiljan. Tillsätt i kesoblandningen och krydda.

Servera i endivesalladsblad och njut!

Kategorier Lunch | Kommentarer

Kommentarer

  • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Anna-Cajsa Torkelsson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
  • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Håkan Andreasson
  • Sajtchef: Andreas Aspegren
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB