Startsida / Inlägg

3 misstag du bör undvika – som entreprenör

av Maria

Ny vecka, ny film! Idag delar jag med mig utav mina 3 misstag som jag gjort under min tid som entreprenör. Något som jag glömde att nämna är att jag vet att det kommer att bli fler misstag, förmodligen värre när företaget blir större, men att det är ok. Man får inte ge upp för det utan göra om och göra rätt. Glöm inte att prenumerera HÄR för att se fler filmer. Ta hand om er!

Kommentarer

 • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Anna-Cajsa Torkelsson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB