Startsida / Inlägg

Klackarnas dag på lördag

av Maria

Ni läste rätt! På lördag är det äntligen klackarnas dag och det känns som en extra födelsedag för mig. En förfrågan trillade in i mailen om jag ville vara med i en kort intervju om hur det är att vara just en kock i klackar och självklart ställde jag upp. Mitt sätt att fira min andra stora dag här i livet. Återkommer med klipp imorn! Nu tillbaka till företaget och försöka få så mycket jobb gjort som möjlig innan jag ska förbi Yolliboxs event för deras nya smak, gott. På tal om smak, jag ska möta upp Lisa ikväll och äta middag på just Smak. Resturangbesök är något som prioriteras i min plånbok eftersom jag är så nyfiken på alla Sthlms restauranger och deras smaker. Kanske att det är dags att göra en topp-10 favorit lista till er som är nyfikna på vart det finns god och vegetarisk mat? Utbudet är ju inte allt det bästa. Ta hand om er!

Kockeniklackar-194Mina favorit klackar 

Kockeniklackar-195

Kommentarer

 • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Anna-Cajsa Torkelsson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB