Startsida / Inlägg

En enkel middag fast med lyx

av Maria
Kockeniklackar-145 Kockeniklackar-146 Kockeniklackar-147

Kockeniklackar-149En måndag kan också få innehålla lyxig mat, fast gärna med enklare metod. Den här goda idén fick jag av en kompis som serverade först pasta, sen chevreost och tillsist någon smarrig tomatsås toppad med basilika samt rostade pinjenötter. Jag bytta ut pastan mot bönpasta och använde mig utav Farmors godaste recept som är Ajvar. Tänk att min älskade farmors recept ska få hamna på min catering lunchmeny. Känns väldigt speciellt och fint, lite som en dröm. Tyvärr innebär det att receptet är hemligt för tillfället men jag sprider gärna min kompis idé om varm pasta (valfri sort), chevreost som smälter på och någon god tomatsås. Hoppas ni provar det för det är enkelt och som vanligt supergott. Ta hand om er!

Kommentarer

  • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Anna-Cajsa Torkelsson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
  • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Håkan Andreasson
  • Sajtchef: Andreas Aspegren
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB