Startsida / Inlägg

3 Saker jag älskar – Kocken i klackar

av Maria

När Sara och jag fotade passade vi på att göra en kort YouTube-film. Här delar jag med mig utav några saker jag älskar, vissa mer tippade än andra. Vad älskar ni för något? Ta hand om er! PS. Jag vet att det här gula toppen har följt med mig hela veckan men så går det när man fotar och filmar på en och samma dag.

Kategorier YouTube | Kommentarer

Kommentarer

 • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Anna-Cajsa Torkelsson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB