Startsida / Inlägg

Bröd eller scones?

av Maria

IMG_2716Bröd eller scones? Vet inte riktigt vad jag ska kalla det men riktigt gott var det. Det var allt för länge sen jag stod i mitt kök och bara experimenterade med en skön podd i bakgrunden. Idag fick jag äntligen tiden till att göra det och det känner hur det behövdes. Mitt sätt att rehaba kropp och själ. Imorrn har jag en rolig dag inbokad och då kommer dessa spruckna frallor få vara modell. Följ med mig på Snapchat Kockeniklackar så får ni snabbare uppdateringar.  Ta hand om er!

Kategorier Bröd | Kommentarer

Kommentarer

 • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Anna-Cajsa Torkelsson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB