Startsida / Inlägg

Förra sommaren

av Maria
kocken i klackar DSC_0484 DSC_0596 nyttig mat Kocken i klackar kocken i klackar

nyttig glass Sommar för mig innebär Sommar i P1, djupa andetag och se över vilka milstolpar man passerat under året. Den här våren har varit så hektiskt att jag lyckats missa det där med milstolparna. Jag har därför lovat mig själv att bli bäst på att våga logga ut men behöver bli bättre. Jag lär mig fortfarande. Förutom att vila och andas ska jag hitta tillbaka till min blogg-kreativitet med bra recept, bilder och fler inlägg. Lite som förra sommaren fast med en touch of 2016. Vi kommer få en fin sommar ihop mina vänner. Ta hand om er!

Kommentarer

 • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Anna-Cajsa Torkelsson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB