Startsida / Inlägg

Glutenfri Pizza på ett snabbt sätt

av Maria

 

Förra veckan tog jag ett litet kort uppehåll men nu är jag tillbaka i min egen matlagningsruta. Idag visar jag dig hur du snabbt kan göra en nyttigare pizza. Den är glutenfri och superenkel att förbereda. Ingredienserna hittar ni här under och för att se hur jag gör behöver du endast trycka på play. Glöm inte att prenumerera HÄR också för att se mina tidigare filmer. Hoppas ni smakar!


Pizzasås: 1 tomat, 1 msk tomatpuré, 1/2 msk sambal oelek, salt och lite tryffelolja.

Pizza topping: championer, gul lök, bladspant, fetaost och lite solrosfrön

Tillbehör: 2 glutenfri tortilla bröd


 

 

 

 

Kommentarer

 • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Anna-Cajsa Torkelsson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB