Startsida / Inlägg

Smoothie Recept

av Maria
Kockeniklackar-20 Kockeniklackar Kockeniklackar

KockeniklackarJag är mitt i en flow dag där kreativiteten vägleder mig, älskar detta perioder. Jag har filmat in en ny FoodTube som kommer upp på söndag klockan 10.00. Jag lovar er färger, knäpphet och magiska recept. Idag låter jag bilderna få tala och avslutar med att säga – Ta hand om er!

Kommentarer

 • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Anna-Cajsa Torkelsson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB