Startsida / Inlägg

Svart hål i min kreativitet

av Maria
Kockeniklackar-11 Kockeniklackar-12 Kockeniklackar

Kockeniklackar-9Har gjort om en del i mitt rum för att gynna min inspiration men förstår nu att det inte finns något rätt bord, vas eller ljus som kan hjälpa det här svarta hålet i min kreativitet. Läste någonstans om att det bästa som finns när man har inspirations torka är att acceptera det och låta tiden få hjälpa till. Så jag gör det! Något jag däremot har haft mängder av inspiration för är att pimpa mitt vatten. Varför inte ha i gurka och citron? Eller mynta och lime…ja, kombinationerna är oändliga och är bra för kroppen. Glöm inte att dricka vatten varje dag, finns jättebra appar som kan hjälpa er att påminna om sånt. Ta hand om er!

Kategorier Kockens tips | Kommentarer

Kommentarer

 • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Anna-Cajsa Torkelsson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB