Startsida / Inlägg

Sockerfri Julgodis

av Maria

kocken i klackarHär kommer ett gammalt julrecept som funkar lika bra i år som förra året och att det är så fina att de pyntar efterrättsbordet är till en fördel. Enkelt är det också och smaken är som julen, det vill säga magisk. Hoppas ni smakar!

Du behöver: 

2 dl vispgrädde (Går att byta ut på sojagrädde) 

2 msk stevia

1 msk dadelsirap

sockerfri choklad

 

Gör så här:

Koka ihop allt och häll över små formar.

In i frysen i ca 30 min eller mer.

Kategorier Efterrätt, Recept | Kommentarer

Kommentarer

  • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Anna-Cajsa Torkelsson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
  • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Håkan Andreasson
  • Sajtchef: Andreas Aspegren
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB