Startsida / Inlägg

Nyttig Smoothie

av Maria
Kocken i klackar

Kocken i klackar Idén var att jag skulle göra en YouTube-video där jag delar med mig mitt favorit smoothie recept. Tyvärr bestämde min data för att gå över till andra sidan och tog med sig det mesta som jag älskar. Inte mycket att vara ledsen över då det finns värre saker här i livet. Som tur har min nya data lyckats hitta bilder från filmen som försvann och därför få ni receptet i skriftform. Hoppas ni smakar!

Du behöver för 2 personer:

6 dl mandelmjölk

6 stycken dadlar

Lite vaniljpulver

Litte kanel

Mixa och njut!  

 

Fler Nyttiga Smoothies hittar du HÄR, HÄR, HÄR.

Kommentarer

 • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Anna-Cajsa Torkelsson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB