Startsida / Inlägg

Min morgon

av Maria
DSC_0021 DSC_0040 DSC_0009

DSC_0007Morgonstund har guld i mun – amen! Jag älskar mig själv för att jag prioriterar att äta frukost på morgonen, att jag tar hand om min kropp väl och att jag aldrig tar den för givet. Det finns inte på min karta att bara rusa hemifrån med tom mage. Även om jag är synonym för snooza så kommer jag alltid att värdera min frukosttid med pintrest (ett måste). Så som du startar dagen så kommer du förmodligen att avsluta den också. Ta hand om er!

Kategorier Frukost, Smoothies | Kommentarer

Kommentarer

 • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Anna-Cajsa Torkelsson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB